Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets låga



Hoppets låga
jag tänder nu för dig
ljusets värme
må sändas fram från mig

Ute blåser
vinden kall och hård
här inne
ömmar någon för din vård

Herren ville
dra dig nära sig
även om
du krånglat med ditt nej

Hör hur
änglar jublar fram ditt namn
vem vill
neka att tröstas i Hans famn?

Hoppets låga
jag tänder här för oss
av kärlek
hämtad från platsen vid ett kors




Fri vers av Vici
Läst 712 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-22 17:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låt oss tända ett ljus för alla som hoppas på poter.se
2011-11-25

  anits VIP
Underbart vackert
och mycket berörande
2011-11-24

    AA VIP
Vackert.
2011-11-24

  Ninananonia VIP
Vacker låga...av hopp
2011-11-24

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-11-24

    leelee
Vacker...
2011-11-24

  Titti Rydberg VIP
En underbart vacker dikt.
I både tanke och ord.
2011-11-24

  mare VIP
Underbar dikt !
2011-11-23

    ej medlem längre
En vacker text som lägger sig som bomull runt själen...tack.
2011-11-22

  Bibbi VIP
Tack, detta tar jag till mig!
2011-11-22

  marie-helene
Mycket vacker text min fina vän, tack!
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici