Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommentera gärna




Explosionen kommer ... ta skydd!!

Bombens tickande ekade i huvudet

 

likt en fallande nål

 

Varje sekund ökade

ljudet

 

Nålen får inte träffa golvet!

 

Fräsandet från eldens fingrar

vidrör ömt huden

Bränner och tär

 

Nålen!

 

susande i öronen likt vinden i löven

Synen förvrängs

som

en flaska Whisky

Varje muskel lämnar kroppen

 

Nålen träffade vedmodigt golvet

i det så tysta rummet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjärnan

den brann upp

 

 




Fri vers av Black Bird
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-22 20:59



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Gillar särskilt "hjärnan den brann upp"
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird