Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till låns

Likt en trollslända förgyllde du mitt liv en kort sekund

Ett lån från änglarnas vackraste samling

En glädje så stark att tårarna föll

En lycka så total att hjärtat nästan stannade

Likt en trollslända flög du in i mitt liv en kort sekund, ingenting blev sig någonsin likt igen.




Fri vers av Mejj
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-22 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejj
Mejj