Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomstrande vänskap bildar kärlek

Lycka växer då vi finner ro
känslan är nu och inte sen.

Kärlek växer sakta då vi finner
tillhörighet med någon annan,
finner styrkan i att våga vara två.

Öppnar vi våra hjärtan hör vi
sånger från den vi håller av.

Tid ger förståelse
mod ger kraft
förtroende ger medkänsla
värme ger kärlek.




Fri vers av Filosofen2
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-22 23:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder!
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2