Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell Stig Svanberg


Livets vandring

steg för steg igenom livet
mål och hinder ligger där
för oss alla är det givet
vandra livet dit det bär

skuggor byts här ut med ljuset
går på vatten och på is
strålar solen på allt fruset
värme kyla växelvis




Bunden vers (Rim) av Kerstin VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-23 17:09



Bookmark and Share


    andreas87
jag tyckte om den jättefin :)
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin
Kerstin VIP