Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell Stig Svanberg Att få tag på den sista mjölkpaketet i vissa affärer är inte alltid så lätt. Här är 4 olika sätt.


Är mjölk bra för kroppen ?

varför är du ibland så svår åtkomlig

så fjärmande kylslagen och otillgänglig

jag böjer mitt huvud kröker min rygg

och står på mina knän inför dig

min arm sträcker jag ut och

med mina händer griper jag tag

om ditt kondensbildande hölje




Fri vers (Fri form) av Kerstin VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-23 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kerstin
Kerstin VIP