Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försenad fars dag

Åh, käre far, vad fint du har gjort
tända ljus, lagad mat

Åh, käre far, vad kul att mötas av
torkat golv, rena fat

Men, snälle far, låt musiken få dölja
om hon är bra i sängen




Fri vers av Ansia
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-23 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ansia