Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag bra nu?

Jag önskar att jag kunde säga att det är bra nu.
Att inget varken gnager eller river inom mig.

Men jag kan inte ljuga om något
som alltid varit en stor del av mig.




Fri vers av Birfir
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-24 14:21



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det som varit en stor del av dig,,,,,vad kan DET vara?
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir