Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

i tallskogen
dimman flyter
över mossen




Fri vers av Akke
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-24 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke