Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piano betyder tyst

 

Piano

betyder tyst, svagt

Forte betyder starkt, högljutt

 

Jag betygade

min kärlek till Dig

Piano

 

Och du svarade

med ett

Forte

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-24 22:26



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vackert, kan inte bli vackrare...
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström