Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rester av en frukost


morgonkaffet
intogs med ett
wienerbröd
och katten
kom bärande
på en talgoxe

gråa vingfjädrar
låg kvar
på asfalten

en liten smula
tacksamhet
låg kvar på bordet




Fri vers av Bringebruden
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-25 11:54



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tycker om formuleringen med enkla korta rader som små filmsekvenser och slutet väcker eftertanke.
2011-11-26

  Per Blomqvist
Tuff morgon för talgoxen.
2011-11-25

  Mr Lindemann VIP
Bra avslut här så!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden