Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Internet är full av risker och faror det gäller att vara vaksam...


Är det någon mer här som blivit lurad på internet?

Jag ser mig själv som väldigt misstänksam mot allt och alla
men jag stötte på ett oförargligt erbjudande och blev
rejält blåst...Jag erkänner jag är naiv och det gör ont att
inse det...
Har du själv drabbats berätta gärna för det känns rätt så
ensamt nu..Du behöver inte berätta detaljer men ändå..
Men friden har jag ändå i mitt hjärta av att jag känner en som
aldrig skulle blåsa mig eller dig,Hans namn e Jesus...




Fri vers av marie-helene
Läst 404 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-25 19:14



Bookmark and Share


    Bitaren
Internet är mer nyckfullt än havet. Bakom den anonyma masken förvandlas helt vanliga människor till oansvariga monster.
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene