Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silvermåne


Du silvermåne
så svävande vacker
bland molnen om natten

Med vakande öga
och leende mun
du lyser över mörka landskap

Du visar vägen
till sömnens ingång
där drömmen om frihet ligger

När sen dagen gryr
vakar du över
den andra sidan

Du är så oändligt vacker
med din storhet




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-01-16 12:49



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Och det här är oändligt vackert poetat!!!
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn