Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

Mitt hjärta kan fortfarande slå,
Utan dig skulle det aldrig gå

Livet är aldrig lätt,
Men du får mig att se det på rätt sätt

Allt jag vill säga är att jag älskar dig,
Och du är allt för mig

Ett liv utan dig skulle vara skit,
Det skulle vara ett jävla slit

Utan dig skulle jag inte hålla ut,
Då skulle livet få ett tidigt slut

Mitt hjärta kan fortfarande slå,
Utan dig skulle det aldrig gå




Fri vers av KB
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-26 11:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

KB