Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett leende

Le, för att jag kommer aldrig lämna dig
Le, för du är allt för mig
Le, för du är det jag lever för
Le, för jag att alltid finns för dig
Le, för du är allt jag vill ha
Le, för att jag älskar dig

Le, det är allt jag ber dig.




Fri vers av KB
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-26 11:34



Bookmark and Share


  Nathalia
Vackert.
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

KB