Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid bron

Jag dröjer kvar en stund.
Vid räcket.

Ser strömmens svarta virvlar.
Under mig.

Det är november,
och hela Stockholm blänker.




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2011-11-26 20:40



Bookmark and Share


  Minona
Dina dikter är underbara. Men jag ser att du har inte skrivit på länge. Vad är du någonstans nu?
2016-10-27

  Connie
Vacker ögonblicksbild!
2016-09-28

    ej medlem längre
Ger en vacker bild...
2013-03-11

  Stjärnöga
Underbart vacker bild
du målar i
vackra svartvita
kontraster..

att dröja
mellan vattnets
suggestivt
lockande svarta
spegelvirvlar

och stadens
glittrande
neonliv
speglande sig
ovanför..

och ändå
vara
utanför ramen..
2011-12-26

  karenina VIP
underbart kraftfull ögonblicksbild
2011-12-17

  Börje Larsson
känner en mörk underton i ett vackert stilleben....bra!
2011-11-28

  Linda CH VIP
Dramatiskt vackert vykort! Från mörker till glimtande ljus.
2011-11-28

  stella
Träffsäkert om att inte känna sig riktigt delaktig.
2011-11-27

  Celticgirl VIP
Vackert ögonblick i bild!
2011-11-27

    ej medlem längre
Ditt vackra bildspråk är sällsamt levande.
2011-11-26

  Maj-Lis VIP
Vacker bild du ger
2011-11-26

  Per Blomqvist
Läste tänker men blänker funkar. Snyggt!
2011-11-26

  Fru Intighet
Otroligt vackert!
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP