Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagdikt i tiden

Jag, Jag, Jag...framgång och karriär

Jag, Jag, Jag... slimmad, fylld och lyft

Jag, Jag, Jag...shopping och show off

Jag, Jag, Jag..coachad och självförverkligad

Jag, Jag, Jag...pengar och prylar

Jag, Jag, Jag...evigt ung och odödlig

Jag, Jag, Jag...omvärlden...äsch

Jag, Jag, Jag...lycka, var tog du vägen?




Fri vers av ghost
Läst 502 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-27 08:48



Bookmark and Share


    lory
precis....det viktigaste som inte finns i det materiella...utan i KÄRLEKEN!
2012-02-16

    Sven-Erik Sköld
Bra dikt/iakttagelse tycker jag.. S-E
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost