Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne blott


i skogen
där bäckarna en gång brusade
är det nu stilla

ljudet av trädens lovsång
är ett minne blott

stigarna leder mig därifrån




Fri vers av AliciaK
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-28 13:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den rättfärdiges stig är lik gryningens ljus som växer i klarhet till dess dagen nått sin höjd.
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK