Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman

och när det blir uppenbart
hur våra planeter
i novemberdimman
oåterkalleligt svävar bort
från varandra

är det inte bara friheteskänslor
som jag andas in
utan även
mörk melankolisk fukt

tungt hängande björkgrenar
viskar tysta drömmar
om en sommar
som kanske aldrig funnits

egentligen

men som jag saknar




Fri vers av Aaxel
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-28 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel