Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en flygande drake



Det behövs både motstånd och motvind

för att draken ska kunna nå de höga höjderna





Fri vers av Bringebruden
Läst 396 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-28 17:51



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Livets paradox
2011-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Paradoxalt nog.
Det ryms ett djup i dessa rader.
2011-11-30

  Ninananonia VIP
Hi hi..ja det har du så rätt i :)
2011-11-28

  Per Blomqvist
skön
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden