Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20:32. En Sanning Beyond The Truth




Kanske är jag bara lite fet. Kanske

Är jag optimal. Helt befriad som två föregående

Meningar från frågetecken ja från

Frågetecken. Om jag vaknar inatt

Ska jag hitta snigelspår på lakanet.

Jag ska hitta hem i ett vinande susande

Kranium. Som är ditt. Som är folktomt

På solklara fall.



(Ladda ner och läs min nya roman HETS för 35 spänn)

http://www.framsteget.net/kreativ/shop/ulf-olsson-hets/




Fri vers av ulf olsson
Läst 422 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-28 20:39



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Gillar allt du skriver.
2011-11-29

  Nanna X
jag tror kanske du är optimal ; )
2011-11-28

  Per Blomqvist
Stiligt
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson