Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblicket just nyss

Ord förvandlas till tystnad så lätt
katalysatorn är enkel, okomplicerad, en sönderbiten tunga
vanlig tid, långsamt korrumperad till oigenkännlighet
blodfyllda, läckande småsprickor i konturer av bokstäver
framsluddrade, släpiga små ordliknande uttal
i tystnaden, i avsaknaden, i bortfallet av det väntade
av förlusten av det väntade vanliga

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-28 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen