Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'm sorry.

- Sorry for not eating right.
- Sorry for crying myself to sleep each night.
- Sorry for being depressed.
- Sorry for faking a smile.
- Sorry for pushing you away.
- Sorry for attempting suicide.
- Sorry for wanting to die.


I'M SO FREAKIN' SORRY.




Fri vers av Ninni
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-28 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninni