Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Vill Vara Mig Liten Igen

Varför ville du mig illvilja?
Varför fick jag inte vara barn?
Jag trodde att jag betydde mer än det för dig.
Jag trodde jag betydde allt för dig.

Jag är ditt kött.
Jag är ditt blod.
Varför gör du såhär mig emot?
Jag är bara ett barn.
Jag vet inte bättre.

Du som vuxen borde förstått mig att jag själv inte kan genomgå något så svårt ensam.
Du borde ha funnits vid min sida när jag behövde dig som mest.
Jag älskade dig med ett hjärta så rent.
En motgång och du försvann.
Pappa jag behöver få vara i din famn..




Fri vers av Shanaynay
Läst 782 gånger
Publicerad 2011-11-29 13:04



Bookmark and Share


    Robothjaerta
Du är så jävla grym <3
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Shanaynay
Shanaynay