Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skärgårdsnatt

Heter en matinefilm, som sändes i dag.
Helt underbart det är att se svart-ochvita filmer.

Kärlek, dramatik och passion visas på ett annat vis är de nya filmerna.

Underbart då tiden kan dras tillbaka och ärlig kärlek visas...


Sista sommaren med Monica var en av första svart- och vita filmen jag såg. Underbart och minnesvärt




Fri vers av Filosofen2
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-29 15:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja de är mysiga dessa gamla svartvita filmer som visar ett helt annat liv än vårt digitaliserade(kalla).
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2