Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt inte över spilld mjölk

 

 

Gråt inte

över spilld mjölk

Gråt inte över novembers mörker

Gråt inte över allt du inte hann

Gråt inte över pengar du inte har

Nej, gråt inte utan giltigt skäl

Gråt på riktigt

när du inte

kan låta

bli




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-29 16:45



Bookmark and Share


  Minkki VIP
så bor det alltså bevisligen en varm och go muminmamma i vännen Gunnar...
tårar är besvärliga - när man har skäl att gråta kommer de inte, när man borde följa ditt och Muminmammans råd kan det hända att de strömmar... tack för din allvarsamma tanke!
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström