Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mister kärleken,mister ekonomin,mister hälsan men fortfarande viskar jag ditt namn....


Vägen är svår....

Jag ödmjukas sakta men säkert,lidande
möter jag min älskade
Kan inte begära som många andra gör
hus,bil,fet lön,barn och hund
Nej jag vet något som är förmer
Därför får jag idag lida
Men det är i slutändan värt det




Fri vers av marie-helene
Läst 446 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-29 17:52



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tänkvärt i ord och mening
2011-12-17

  Ronny Berk
tänkvärt i ord och mening
2011-12-17

  marie-helene
DU HAR DIG SJÄLV KÄRA VÄN...

Lorys ord,tack ja jag vet och det känns gott.
Texten jag skrivit förmedlar inte en saknad av allt det
som många har utan jag ville förmedla att man kan
vara lycklig ändå..
2011-12-06

    lory
DU HAR DIG SJÄLV KÄRA VÄN...
2011-12-06

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-12-04

  mare VIP
Dina ord berör, låter lite som ur Jobs brev...jag förstår vad du menar..
2011-11-30

  Bibbi VIP
Psaltaren 73:25
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene