Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

En liljekonvaljeskog
finns här bortom vägen
vet jag -
aldrig ser jag den blomma
år går efter år
blommor, dofter - förbi
när jag äntligen går -
förbi




Fri vers av vera gade VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-29 19:46

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Denna sköna skog känns på något sätt 'hinsides' från vår dagliga värld.
2011-11-29

  lodjuret/seglare VIP
Utan blommor, dofter, musik, klar luft och regn... skulle då livet vara så mycket värt. Om även saknaden varit jaget förutan, hade då livet varit så mycket värt. Eller är det just ödmjukheten inför livet då det ger en ett ömmande hjärta, som det går att se, känna, leva?
2011-11-29

    papillon
"Kring bårens spindelvävar
från rökelsekaren med blomsterstoft
en virak sakta svävar,
all skogen är full av doft."

Tack för att du påminde mig om att gå dit i maj.........
2011-11-29

  Monika A Mirsch VIP
väl skaldat - och nu går jag förbi....
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP