Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda fjärilar





Vår passion omfamnar oss
flytande, dansande,
snurrande, längtande



Att motstå skulle vara
som att försöka hålla havet
med en sked



När jag drar in dig i mig
passar mina kurvor dig
som en förlorad pjäs



Du fångar mig med
dina kyssar



Mina döda fjärilar
får åter liv med
en lätt beröring



Låt mig ligga bredvid dig,
drömma med dig



Låt oss lämna våra
bekymmer bakom oss
för en natt



Vi kan lida imorgon




Fri vers av Ylvavirvla
Läst 517 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-30 09:23



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
"Att motstå skulle vara/ som att försöka hålla havet/med en sked" Perfekt! "Vi kan lida imorgon" Varmt, mänskligt, rörande.
Du skriver så gripande, kan känna kärleken, men också sorgsenheten som "Mina döda fjärilar" ger uttryck för. Jättefint!
2013-02-18

  Sommarnattsljus
Men vad roligt det var att komma hit och läsa dina texter! Det var länge sedan och en väldigt fin återupptäckt. Tack!
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla