Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck my world

Ja dagen som den är idag tung

så jävla tung
orkar inte bära mig själv

försöker sammla tankarna
men orkar inte . . .

livet . . . livet
hopplöst

tvivlar på mig själv

Tårar . . .

ja  . . . de rinner . . .

och tiden är min värsta
Fiende . . .

men jag vet ju
att det kommer en
ny dag . . .

Skit samma
orkar inte
bry mig . . .

kollaps här
FUCK kärleken






Fri vers av DanSan
Läst 447 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-30 10:25



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Kärleks ljuva plåga
smärtsamt vål formulerad.
Applåderar sordinerat.
Calle
2011-12-02

    ej medlem längre
Berör med dessa rader du gör....
2011-11-30

  Suzy med punkterna
Du har visat dig vara en av de starkaste människor jag har mött Dan, så känn skiten som är idag för jag vet att du kommer igen.

Kramar
2011-11-30

  Bodil Sandberg VIP
Det är fruktansvärt när man har såna där dagar för det GÅR liksom inte att styra känslan på rätt köl - kram starka rader kära Dansan!
2011-11-30

  PPQ
stark....berör
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan