Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe diem eller nåt

Fånga gärna dagen om du kan

men låt natten vara fri

njut av stjärnors mångfald

sug i dig av universums energi.

Låt inte mörkret vara din fiende

lyssna till fågelsången som är tyst

ligg tätt intill din kära

vila ditt huvud på hennes byst.

Känn månens dragningskraft

den tycks vibrera

lyssna på hennes hjärtslag

känn hjärtat pulsera.

Liv finns överallt

liv finns underallt

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-30 16:36



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint :)
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver