Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort dikt till månen

Nymånen skarp
mot svart natthimmel
Jupiter i söder

© YM Bohman-11




Fri vers av Njord
Läst 723 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-30 20:20



Bookmark and Share


  Patrik Orion Sten
Jättefin stämningsfull haiku!
2011-12-04

  Gunnel Eriksson VIP
Även mörkret och dess fenomen
kan ge en bra haiku!
2011-12-01

  Tomas Söderlund
Et tu, Brute...
2011-11-30

  Minkki VIP
snyggt! sådan koll på stjärnhimlen har inte minkar, som dock uppskattar din fina haiku!
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER