Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målande tankar...

En främling
på vandring
mot framtiden
mot det okända...

Lämnar det, som var...

Vandraren vem är det...
Du eller jag? Går dock rakryggad
modigt alldeles sin egen väg i frihet.

Mot drömmens mål, ser något i fjärran, stjärnan...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-30 20:55



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så går han mot framtiden, rakryggad i sin egen frihet.
Så bra skrivet av dig.
2011-12-01

  Ezmeralda VIP
Så går han mot framtiden, rakryggad i sin egen frihet.
Så bra skrivet av dig.
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt