Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätta steg mot ödets vägar

Hjärtat hoppar till, leende spricker upp
fjärilar flyger runt, letar upp nya sidor.

Stunder öppnar nya möjligheter, då
livet vänds upp och ner, vrids ut och
in, snurrar likt en virvelvind.
Hjärtat studsar, likt en studsande boll,
då känslan forsar genom
varje cell.

Skratt, galna upptåg, lätta steg vandra
hand i hand då drömmar spelas upp.

Likt den flickan i sommarklänning, sitter
jag varje sommar, i min stol och leker:
- Älskar älskar inte med min dotter på åtta.
Skrattar glammar, då hon sitter i mitt knä.
Just då vill jag inte livet ändras.

Tiden läker alla sår, då läkning får ta sin tid,
vidrör vi nya känslor, men ändå vibbrerar känslan
hur det kan kännas att finna den där som
får mitt hjärta att hoppa, får se mina gnistrande
ögon, då livet formar om och skulpterar mina
känslor.

Än är det jag, bara jag, men vad som väntar
vid nästa krök vet bara den stunden då ljuv
musik spelas upp i mina öron....




Fri vers av Filosofen2
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-30 20:58



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
Gillar! kram till dig
2011-12-01

    Ken Cassel
fjärilar flyger runt i magen, drömmaren
Men annars
Ojdå!
Jättebra
Bokmärker även denna, lätta steg mot ödets vägar
Gillas!!!
:)
2011-11-30

  PPQ
målande beskrivning likt en tavla
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2