Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaget

Ensamheten störst, då ensamheten
knackar på.
Vilsenheten drar längs hjärtats djupa
vrå, liksom själens spegel somnat
utan ro.

Ropen studsar tillbaka, då ljudet
återkommer utan förstånd.

Längtan växer, känslan försvinner
ut i tomma rum, då jaget inte
hörs eller syns av mig själv.

Hoppet läggs i andra händer, någon
tillfällig famn, utan hamn.

Då jaget tar den plats den vill,
försvinner ensamheten ut.
In kommer kärnan från
mitt nyvunna JAG.




Fri vers av Filosofen2
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-01 00:29



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
gillar dina val av ord..berör djupt inom en.
2011-12-01

  Sofhia Wirström
gillar dina val av ord..berör djupt inom en.
2011-12-01

  PPQ
jag gillar....:D
2011-12-01

    lory
bra text ,gillar
2011-12-01

  SagaArt VIP
Du själv är den du har väntat på :) fin text
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2