Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en sång och en rytm någonstans.


Frihet

Om du trodde
du var fri här

sakta styrde in emot land

satt fast i ett fallrep

fångades upp av en arm

i en dans,
av en ent

när som helst

någonstans

Du trodde
att du kunde leva
här

Du trodde
det här var ditt liv

Total ironi
urspårningstragedi

Ditt misstag
är att du tror
något alls

bli fri




Fri vers av Feuerzeug
Läst 470 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-01 01:08



Bookmark and Share


  Feuerzeug
Kommentar till kritik...

Tanken med texten var inte så bokstavlig.

Bakgrunden var, om någon, att man ska veta snarare än tro och att man bör lita till sig själv istället för till omgivningen.


Men du äger din egen läsning och därmed även rätten i din kritik. =)
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Feuerzeug
Feuerzeug