Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
desillusionerande vision från min ungdom i den andra världen en tillbakablick på äldre tankar och språk inte alla demoner är människor vissa ger dig skakande sanningar eller lockande lögner andra äre värre med


som glödlampor av metall


ovan vid vinet anade jag medhåll
sträckte ut min dolda hand
signerade med mitt riktiga namn

naken steg den fram, och svag
guds öga bar mig hand från väggen
ristade en sanning i en stund av svaghet

på mina dolda vita valkar
glider de grymmaste kittlingar
utan kläder är vi nakna

lovsång för det sökta i narkos
tystas av tutoriala skämt
när den svarta örnens herrar nalkas

det är inte mobbaren som väntar
när du blottar dig igen
efter så många år

ej heller gammal klok madam
den rullande kraften
eller timglasets tomhet

all din rosa ångest
varken roar eller rör
och de kräver ej ditt liv

du kan inget ge
inget lära, inget glömma
och aldrig komma hem

erkänn eller inte
du söker inget, bara går
vid beröring händer något

omedvetet förändrad
hjärtslag är en okänd kod och
tankar är förvirring




Fri vers av Joakim P Udd
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-01 07:49



Bookmark and Share


  objekt3
förlåt. men du är för fin.


det är ett avstånd i texten. som att stå långt borta och se över bron bort på staden och varje mening är dolt öppen.
2011-12-11

  Marta
Ja, detta berör mig.
2011-12-01

    ej medlem längre
den här återkommer jag till
2011-12-01

  Nanna X
väldigt naket, man blir nästan generad
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd