Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träffa en ny man eller kvinna

Då det är dags att träffa någon, fundera på vilka egenskaper du har, vad du vill uppleva, vilken ålder den du vill träffa kan ha.
Otroligt viktigt är den positiva synen på dig själv.

Negativa tankar om dig själv, sprider du vidare till nästa människa.

Fundera på varför det inte fungerat med partners och hur du vill ha det i framtiden.



Alla är vi olika, vissa vill träffa många, innan de bestämmer sig, andra börjar via nätet, medan vissa vill träffa någon i affären.

Peppa dig själv, berätta du är perfekt som du är, visa vilka positiva sidor.

Absoluta förbjudet är att prata om EXEN!!!
Bara dig själv
eller bara se negativa saker i den andra.


Våga säg till med en gång att det är ok, eller inte. Våga sätt upp tid för första träffen, våga ställ krav på att det är en aktivitet.

Aldrig ses hemma första gången.

Utelämna samtal som triggar igång erotiken.

Det är inte meningen att sex kommer i första rummet. Passar man ihop, kommer det till slut.



Ge den andra mer tid än bara en gång, ge dig själv tid att tänka efter mötet.


En träff kan vara på ett caffe, bowla eller bara ses och samtala en stund.

Inte förrän efter tredje träffen, kan man bjuda hem den andra, för då har man sett vissa sidor.


Något som kan vara trevligt, är att köpa en liten present till den man kommer hem till, det visar uppskattning och respekt. Tid sätts även då, eftersom man kan vilja se hur den andra är i hemmiljö.

Vissa sätter upp en tid på då sex ska invigas, men det är bra om det väntar, såvida man inte har brotom.

Då man känner känslor kommer in, växer förtroendet och då kommer allt att lägga sig på plats.

Brukar säga att har man ett riktigt intresse för varann, väntar man in, stressar inte. Antingen blir man vänner, ihop eller tappar kontakten och då är det bra om man inte är för snabb med vissa saker.




Fri vers av Filosofen2
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-01 10:50



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
När man känner att man bara kan VARA tillsammans utan så mycket mer och det känns bra i alla fall, börjar den verkliga träffen ...
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2