Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Original titel var Livet utan kärlek. Kanske var det rätt....skriven 2006


Livet

Livet är som en karussell
med glädje och smärta
glädjen som gör mig att skratta
smärtan som ger mig tårar
Livet är underbar om det finns kärlek
Jag vill ha kärlek
Jag vill ha dig
Jag vill att kärleken ska komma
med glädje, utan smärta
om kärleken ger mig smärta
vill JAG leva utan den.




Fri vers av Sofia Sanchez
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-01 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Sanchez
Sofia Sanchez