Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 december

Smattrande mot asfalten,
de kala buskarna och träden
vilar inför våren.

Hastiga steg mot destinationen
skoskav smärtar, då hastiga
steg tas.

Kinderna känns hastigt kalla och våta,
huvan dras över huvudet, då regnet
rasar ner.

Snabbt in, snabbt ut.

Hemvägen svår.

Storm åter påväg hit, oväder
drar ner känslan. Längtan hem
för stegen hastigare fram.

Genom varma ytterkläder känns
kylan. Då vantarna avlägsnas
ändrar huden färg.

Ansiktet dränkt i regnets kalla
droppar.




Fri vers av Filosofen2
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-01 14:30



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Snabbt ut, snabbt in, menar du väl
:)

Kram
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2