Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!!!!!!!!!!

snälla tänk lite själv, varför tror du att det blivit såhär?
inte fan är det mitt fel, du skiter ju i mig fullständigt och sen kommer du gråtande och då ska jag vara någon jävla axel som du kan komma till och gråta mot då och då, men det funkar inte så. man kan inte bara ta och ta och aldrig ge.... Fatta det äckel!




Fri vers av Hope
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-01 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hope