Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö till kärleken

The carpenters. Karen.
Anorexi och död och sång.
Sjukdomen gömmer sig i det vackraste.
Det som bara nästan håller ihop

Karens sång, Karens smala hals.
Låtarna sitter ihop
Richard är infernalisk med sin keyboard,
sinna stämmor: ohh ahh

Kanske kan jag någon gång släppa de bittra minnena,
men tills vidare är det här min sång:
Adjö till kärleken

Karen sjunger det till mig
Karens smala hals

Jag äter julbord med missbrukarna i år igen
Best of-skivan i bakgrunden när tomten kommer
Klappar från kommunen
till barnen som aldrig ville växa upp
Jag önskar att Karen var här och sjöng för oss




Fri vers av Joel Munther
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-01 23:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Här förfaller jag till att säga det likt Mireille Mathieu, adieu, adieu
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther