Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaparsmärta

Som ett flöde utan slut
med stark längtan som min drivkraft
sprutar kreativiteten ut
i barnsliga små krumsprång

Vill så mycket mer
spränga vuxenhetens skyddsmur
låta kreatören själv
släppa loss sin flod

Alla vägar bär till Rom
alla floder till Ditt hjärta
Du som alltid säger kom
släpp mig ur min skaparsmärta

så att kraften koncentreras
till att visa vem Du är
med en färgpalett så gränslös
vill jag måla Dig just här












Fri vers av Tosan VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-02 00:36



Bookmark and Share


  Marreb
Wow
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP