Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hipster med hitlermustasch

Det sitter en Hipster med Hitlermustasch på tunnelbanans gröna linje
Han är ambivalent in sina åsikter men döljer det när han fikar ekologiskt
Med sina vänner mitt i hjärtat av Sofo en gråmulen slaskig vinterdag
Vänner han inte valde efter vad hjärtat har viskat ömsint om vad som är bra
Utan vänner han har valt efter en förljugen hjärnas tal
För han vill samla cred så att han kan levla upp sig till nivå femtio i det rollspel
Hipsterlivet är
Då måste man styra sin själ som en stat som är totalitär
Men Hitlermustaschen talar sitt eget språk när han ensam sitter vid sitt köksbord
Han säger Heil Hitler i smyg och suger sakta på de orden och undrar om han
Skulle framstå som dryg
Men innan han har hunnit tänka klart så går han ut för att spela Hipster ännu en dag
Han är på level fyrtiofem och ska försöka att levla sig upp idag




Fri vers av Lord
Läst 394 gånger
Publicerad 2011-12-02 09:15



Bookmark and Share


  ROMPERSTOMPER
Haha klockrent!
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord