Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det slutar aldrig.

Jag känner mig tom, uttråkad av livet, eller egentligen frånvaron av livet.
Ensamheten, tröttheten, hopplösheten äter upp mig.
Tristessen, känslan av att vara värdelös får mig att äta.
Äta tills jag vill spy.
Det är då jag hatar mig själv.
Sen börjar allt om igen,
det är som en ond jävla karusell som aldrig slutar snurra.




Fri vers av Empemslem
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-02 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Empemslem
Empemslem