Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker själv inte att den här texten blev speciellt bra. Jag kan bättre, men är för ringrostig för att kunna bevisa det, om ens för mig själv. AV olika skäl har jag inte skrivit en rad sedan i april. Så jag ber er. Ha överseende. Have mercy on me.


Likt förbannat ber vi om er

Jag har gjort fel.
Gjort dig illa.
Bundit dina händer.
Piskat din rygg.

Ditt blod
Mitt vin
Fört oss
Sakta men säkert mot en ostadig fylla

Jag har missbrukat dig. Inhalerat dig.
Förtärt den själ som kysser mina tårar
Bort, borta för en dag
men kom gärna tillbaks i morgon

Dina tårar.
Min G utan T.
Fört oss
Sakta men säkert mot en ostadig fylla

Förlåt mig, min vän, men nu kan jag inte se
förrän spritångorna har lagt sig
Tydligt och klart

Du har aldrig haft så ont som nu.

Vi skadar oss.
Vi missbrukar oss.
Vi fyller oss.
Sakta men säkert mot en ostadig fylla


Och jag vet, min älskling.
Att du har aldrig haft så ont som nu.




Fri vers av Slagord
Läst 302 gånger
Publicerad 2011-12-02 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord