Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

 

Det är om natten jag söker bitarna
och sömnen bär inget svar.

För svar går i försvar
och skyddet är dolt

och ingenting är klarhet
fast allt syns

Själva sökandet är öppet
men inte självklart

Det är om natten...

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-01-06 00:16



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra text...
2012-02-25

    Max Poisé
Riktigt bra text här. Du fångar verkligen kärnan i känslan och jag rycks med!
2012-01-10

  coleve
så fint :)
2012-01-06

    lory
natten ger oss svaren..underbart
2012-01-06

  dubbelve
Igenkännande, bra beskrivning!
2012-01-06

  Marduk VIP
Mycket läsvärd.
Tyckte om hur du tonsatt en mycket svårfångad känsla.
"För svar går i försvar
och skyddet är dolt
och ingenting är klarhet
fast allt syns"
2012-01-06

  anits VIP
Det är om natten allt kommer fram
2012-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Om natten, då det blir tyst, kommer saker och ting i kapp.
2012-01-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är om natten det mesta sker:)
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP