Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Jag har skrattat i snön och tindrat ikapp med stjärnorna
dansat mig blind och lycklig med Arash och Tequila Rose
Jag har druckit öl vid trånga bardiskar
Sjungit av lycka och torkat tårar med glömskans mjuka vindar
Jag har arbetat och levt med blod, svett och tårar
hoppat i lövhögar och ritat mönster i lera
Jag har solat på varma sidenstränder och
begravt huvudet i sanden
Jag har inte kysst något annat än minnet av dig

Och så kom brevet som doftade som du,
som vår sista natt tillsammans
och plötsligt får jag inte plats ens i ditt minne längre
för där du är nu, säger du, där pågår L i v e t




Övriga genrer av Veronica.
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-01-16 23:44



Bookmark and Share


  Molgan
"Jag har inte kysst något annat än minnet av dig"

en rad som tilltalar, mycket.
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Veronica.