Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och inga tårar faller...


Mitt hjärta är fyllt av dig...


Jag läser orden
Du skrev
För länge sedan nu
Jag läser dem
Sakta och långsamt
Jag tar bokstaven
Längst upp
I hörnet
Petar lite med nageln
Får upp en liten ände
Jag tror
Det var ett "G"
Jag fortsätter
Att försiktigt
Lossa varje bokstav
Från pappret
Bokstav för bokstav
Ord för ord
Tills alla
Ligger lösa och fria
Från sitt ark
Där de var skrivna
Jag tar det du skrivit
Alla bokstäver
Alla ord
Och tvinnar
En lång tunn tråd
Av alla dina vackra ord
Som du en gång skrev
Till mig
Alla orden
Ligger tvinnade
Som ett tunt snöre
Fyllt med känslor
Jag öppnar ett litet
Knappt synbart hål
I mitt bröst
Precis ovanför hjärtat
En liten liten öppning
Som ingen ser
Jag tar min tvinnade lina
Som jag gjort
Av dina vackra ord
Som skrivits
Av din vackra hand
Som lästs
Av dina vackra ögon
Just de orden
För jag försiktigt in
I mitt hjärta
Så mjukt
För att inte skada
Vare sig orden
Eller hjärtat
Ett ord en mening
I taget
Tills hela din vackra dikt
Är inuti
Mitt längtande hjärta
Och när hela
Min tvinnade rulle av ord
Är inuti mig
Sluter jag försiktigt
Hålet i mitt bröst
Och med dig i mitt hjärta
Slår varje slag
Lite varmare
Lite lugnare
Lite mjukare
Som ett älskande
Hjärta gör
Som ett hjärta
Fyllt av kärlek och vänskap

Till dig...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 612 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2011-12-03 13:44



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Fint, gillar ditt sätt att forma diktens flöde med orden.
2012-05-03

  Vilhelm
så fint det är, jag ser det framför mig.
2012-02-07

  Hon kallar sig poet VIP
Yes, precis så. Bokmärks.
2011-12-27

  Tillbringaren VIP
Väldigt lidelsefullt!
2011-12-06

  ellenheiman
<3
2011-12-04

  Anna*
Riktigt fint och berörande skrivet! Applåderar
2011-12-03

  prinscess VIP
vad vackert du har skrivit
2011-12-03

  Linda CH VIP
Full med vackra känslor och skönhet. Mycket behaglig läsning!
2011-12-03

  La Magnólia VIP
Ljuvligt vacker ... sparas
2011-12-03

  Ninananonia VIP
Härligt att vara fylld så :)
2011-12-03

  Maiah VIP
ja verkligen kärslekfullt och vackert.....
2011-12-03

  wildah
Underbart vackert, en riktig kärleksdikt!
2011-12-03

    Birgersdotter VIP
underbar den bokmärker jag
2011-12-03

    ej medlem längre
Åh, så igenkännande! Tycker om...
2011-12-03

    ej medlem längre
Denna berörde mig djupt. Den hade kunnat vara skriven av någon väldigt speciell - till mig.

Tack!
2011-12-03

    lory
jag igen bokmärker, när jag behöver bli varmt om själen kommer att läsa denna TACK!!!!!!!!
2011-12-03

    lory
den är så stark att den tar andan ur mig...så underbart ,smärtsamt..
oh så mycket känslor....
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT