Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11:31. Fuck You Killer Söndag




En råmande tystnad. Denna söndag.

Som gjord för Fass för förskrivare

Kokosbollar och all möjlig idioti.

Fruktansvärd är den. Dagen. Då vi

Alla satsar på oss själva och inte lyckas

värja oss mot Kay Pollaks rosslande

Uppmaning: Att Välja Smärtan.




Fri vers av ulf olsson
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-04 11:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärd!
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson